ЖИТТЯ

Переяслав та Соснова можуть лишитись без світла: коли та чому

Завтра Переяслав та одне село колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом та технічним обслуговуванням.

У понеділок, 7 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі та Соснові у зв’язку з капітальним ремонтом та технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 17 години:

  • у Переяславі – на вулицях Богдана Хмельницького, площі Переяславської Ради, Богданівській, Успенській, Верхньому валу, Кріпосній, Ковальській, Михайла Сікорського, Літописній, Дощовій, Ярмарковій, Січових Стрільців, Борисовському полі, Тепличній, Новорічній, Заповітній, Миргородській, Різдвяній, Героїв Крут, Гімназійній, Героїв Вітчизняної війни, Дніпровській, Небесної Сотні, провулку Береговому, Ціолковського, Козинській, Можайській 1, Магдебурзького права, Покровській, Київській, Річній, Коцюбинського, Сковороди, Івана Мазепи, Яровій, Київській, Академіка Заболотнього, Косогірній, Замковій, Новій, Кріпосній, Кривій, Святилівській, Борисоглібській, Громовій, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, провулку Семінарському, провулку Рози Люксембург, Малій Підвальній, Фабричній, Великій Підвальній, Києвобрамській, Ломаній, Анучина, Ярослава Мудрого, Короленка, Чайковського, Гоголя, Лермонтова, Павла Тетері, Панаса Мирного.

З 8:00 до 20:00:

  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулицях Радянській, Жовтневої Революції, Перемоги, Поліській, Береговій, Леніна.

Влітку хочеться нових емоцій та подорожей, але часу на все це буває обмаль. Тож ми розповімо, куди відправитись з Переяслава, щоб нагулятись та в той же день повернутись додому. 

Оксана Симоненко

Нагору