ЖИТТЯ

Впав із даху в музеї, ухиляється від військкомату: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 8 червня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 8 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 13:20 поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок у музеї просто неба в Переяславі. Реставратор під час роботи впав із даху (приблизна висота 3-4 метри). Діагноз – травма грудної клітки. Його госпіталізували до бориспільської лікарні.

О 15:59 жителька Переяслава повідомила, що знайшла роботу в Німеччині, оплатила працевлаштування, але умови договору не були виконані. Було відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ч. 1 ККУ (Шахрайство).

О 18:55 надійшли матеріали з об’єднаного міського центру комплектування та соціальної підтримки (військкомату), в яких зазначається, що переяславець С.С. ухиляється від навчальних зборів.

О 21:39 поліції повідомили про крадіжку, що сталася в Переяславі на вулиці Покровській. У заявниці викрали рюкзак і телефон. Поліцейські виявили, що це вчинив Д.О. 2001 р.н.

О 22:14 жителька села Світанок повідомила про пограбування. На сільгосппідприємстві протягом ночі невідомі проникли в сховище й викрали зварювальний апарат, 6 банок фарби, 80 літрів фунгіциту для обробки поля.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Семенівка Студениківської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору