ЖИТТЯ

Чемпіонат з футболу: “Переяслав-БРСМ” не має права програти лідеру на власному полі

Тривають футбольні баталії на полях Переяславщини. У шостому турі чемпіонату району має бути дуже цікаво.

Завтра, 12 червня, відбудеться шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. В центральному матчі зустрінуться срібний призер минулорічної першості Семенівка (Студениківська ТГ) та чемпіон Дем’янці (Переяславська ТГ). Наразі ці команди посідають четверте та третє місця відповідно і їх розділяє лише одне очко. Гра розпочнеться о 17:00 у Семенівці. Про це повідомляє Інформатор.

Однак не менш захопливим повинен бути і матч у Переяславі, в якому “Переяслав-БРСМ” прийме дівичківський “Дніпро”. І хоча дніпряни з 13 очками впевнено лідирують в турнірній таблиці, а переяславці мають лише 4 залікові пункти. Все ж на користь господарів грає кілька аспектів. По-перше, вони важко стартували у чемпіонаті, однак в останніх двох турах набрали хід, відібравши очки в потужних Семенівки та Дем’янець. Чому б не попсувати нерви та статистику й “Дніпру”? По-друге, прямо під час цього матчу на стадіоні ім. В. Лобановського “Переяслав-БРСМ” влаштує презентацію свого нового спонсора. Будуть і конкурси для дітей, і безкоштовне морозиво для малечі, і торгівля фаст-фудом, і музика. Загалом будь-який результат, окрім перемоги, зіпсує святкову атмосферу для переяславської команди. Гра розпочнеться о 17:00.

Інші два матчі туру залишаються в тіні, та й фаворити в них очевидні. О 14:30 Вовчків (Переяславська ТГ) прийме аутсаудера Лецьки (Циблівська ТГ). А інший аутсайдер Циблі (Циблівська ТГ) 0 17:00 прийме переяславські “Солонці”.

Нагадаємо, що переяславець Назар Олійник із бійцями проєкту Mahatch їздив у Карпати на тренувальний збір. Про це на каналі опублікували перше відео.

Віталій Усик

Нагору