ЖИТТЯ

Насильство над бабусею, дві ДТП та спиляні дерева: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 10 червня переяславські поліцейські мали 44 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 10 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 44 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

Об 11:35 староста села Велика Каратуль Переяславської ТГ Валентина Зінченко повідомила поліції, що в лісосмузі між Воскресінським та Травневим незаконно спиляли дерева. Коли це відбулося – невідомо, але зазначила, що дерева лежать на узбіччі.

Об 11:55 від працівника поліції надійшов рапорт про результат проведеної перевірки, яка встановила, що переяславець Д.В. 1993 р.н. систематично вчиняв насильство над своєю бабусею. Відкрито кримінальне провадження за ст. 126 ч. 1 ККУ (Домашнє насильство). За ці дії він вже був тричі притягнутий до адміністративної відповідальності.

О 14:41 сталася ДТП в Переяславі біля автостанції. Зіткнулися “Москвич” та Volkswagen Passat. Одній із учасниць ДТП стало зле – піднявся тиск. Тому приїздила швидка, але жінку не госпіталізували. Загалом же ніхто з учасників ДТП не постраждав.

У Переяславі було ще одне ДТП поблизу автостанції на вулиці Ярмарковій. Про це поліції повідомили о 15:46. Зіткнулися автівки Volkswagen Passat і Fiat Scudo. Ніхто не постраждав.

Нагадуємо, вчора біля села Дівички поблизу АЗС “Marshal” сталася смертельна ДТП. Водій Opel загинув на місці.

Юлія Кравченко

Нагору