ЖИТТЯ

Куди сходити на вихідних у Переяславі: проведіть час із користю

Карантин послабили, надворі літо, наближаються вихідні – саме час трохи розважитися. Непогано б зробити це в компанії друзів. На вихідних у Переяславі відбудеться кілька заходів, які варто відвідати.

Знайдуть, чим себе порадувати й любителі спокійного нерухливого дозвілля, й охочі підбадьоритися та проявити максимум активності. Інформатор знає, куди сходити цими вихідними в Переяславі.

Велопрогулянка CTZONE

Де: вулиця Сковороди, 42

Коли: 12 червня, 10:00

Ціна: безкоштовно

Полюбляєте активний відпочинок? Він стає особливо популярним улітку. Якщо маєте велосипед, обов’язково перевірте його справність та вирушайте на велопрогулянку CTZONE. Не забудьте взяти з собою кепку (щоб не напекти голову), воду та щось перекусити.

Свято мікрорайону Борисівка

Де: вулиця Святилівська, 14

Коли: 12 червня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Традиційне свято для жителів одного з мікрорайонів Переяслава цього року відбудеться в суботу, 12 червня. В культурну програму вечора входить святковий концерт, дитячі атракціони та фотозона.

Вар’яти-шоу

Де: вулиця Григорія Сковороди, 81 (корпус №2 Центру культури та мистецтв)

Коли: 13 червня, 17:00 та о 19:30

Ціна: 200-450 грн

У Переяславі виступлять Вар’яти-шоу з новою концертною програмою. Виступів буде два – о 17:00 та о 19:30. Взагалі, Вар’яти–шоу — це україномовна розважальна програма. Виробляється студією Вар’яти-Студіо та виходить в ефір з 2016 року на “Новому каналі”. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти “нижче пояса” та на політичну тематику – переважає побутова тема.

Також завтра відбудеться шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. О 17:00 на стадіоні ім. В. Лобановського “Переяслав-БРСМ” прийме дівичківський “Дніпро”. Під час гри господарі презентуватимуть свого спонсора: пригощатимуть морозивом, розігруватимуть призи.

Юлія Кравченко

Нагору