ЖИТТЯ

Чемпіонат з футболу: дівичківський “Дніпро” в Переяславі зазнав першої поразки

У шостому турі дівичківський “Дніпро” зазнав першої поразки в цьому чемпіонаті. Однак він надалі лідирує.

Сьогодні, 12 червня, відбувся шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. На стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі зіграли, як виявилося, центральний матч. Адже саме в ньому інтрига трималася з першої до останньої хвилини. “Переяслав-БРСМ”, можливо, для декого сенсаційно вдома переміг лідера першості – дівичківський “Дніпро” – 1:0. Про це з місця події повідомляє Інформатор.

Для переяславців цей матч мав особливе значення ще й тому, що під час нього презентували нового спонсора команди. У зв’язку з цим влаштували урочистості: лунала музика, дітей пригощали морозивом, катали на маленьких автівках, а найкращі прогнозисти виграли по 10 літрів бензину. Хіба ж можна програвати під таку гулянку?

Забив вже в дебюті поєдинку Владислав Столяренко: реалізував пенальті, який сам же і заробив. Протягом усього матчу “Переяслав-БРСМ” володів ініціативою на полі. І було б справедливіше, якби господарі забили більше (згадаймо хоча б постріл по порожніх воротах, коли м’яч дивом влучив у поперечину), аніж дніпряни зрівняли рахунок. Втім, гості також час від часу “огризалися” і мали кілька гарних нагод. Тепер здається, що зарано “Дніпро” визначили головним фаворитом на чемпіонство. А “Переяслав-БРСМ” поспішили списати з рахунків, бо він завзято відбирає очки у всіх лідерів, а далі за графіком Лецьки та Циблі – вірні 6 очок.

Семенівка (Студениківська ТГ) вдома розгромила Дем’янці (Переяславська ТГ) 6:1. Словом, минулорічний “срібний” призер показав чемпіону, де раки зимують. У двох інших матчах також зафіксовані крупні рахунки, однак вони сприймаються спокійніше. Аутсайдери продовжують програвати: Вовчків (Переяславська ТГ) – Лецьки (Циблівська ТГ) 8:0, Циблі (Циблівська ТГ) – “Солонці” (Переяслав) 0:5.

Турнірна таблиця після шостого туру стала дуже цікавою: 1. “Дніпро” – 13 очок (6 матчів); 2. Семенівка – 11 (5); 3-4. “Солонці” (6), “Матадор” (5) – по 10 очок; 5. Дем’янці – 9 (6); 6. “Переяслав-БРСМ” – 7 (5); 7. Вовчків – 6 (5); 8. Циблі – 3 (5); 9. Лецьки – 0 (5).

Пройде простріл у штрафний майданчик?

Павло Лисенко проривається до воріт “Дніпра”…

… і не реалізовує момент

Воротареві “Дніпра” в матчі із “Переяслав-БРСМ” довелося попрацювати

“Переяслав-БРСМ” також часом мав захищатися

Нагадуємо, вчора розпочався наймасштабніший футбольний турнір Європи – Євро-2020. Якщо ви хочете бути в темі головної події найближчого місяця, ця публікація може вам допомогти.

Віталій Усик

Нагору