ЖИТТЯ

Добрий Спайк, активна Джессі та красуня Маска з притулку в Переяславі мріють про домівку

У собачому притулку в Переяславі зараз 58 тваринок. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома мешканцями пункту перетримки — Спайком, Джессі та Маскою.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

СПАЙК

Вік: 5 років

Спайк – красивий пес породи стафф. Він надзвичайно добрий, але нещасний, бо не має родини. Господарю Спайк не потрібен – живе на ланцюгу. Коли Тетяна Чеботарь вперше зустріла Спайка, помітила, що агресії до чужої людини в нього немає – він її “зацілував”. Спайку потрібні господарі, які приділятимуть йому увагу. Ця тварина чудово знаходить спільну мову як із дітьми, так і з іншими тваринками.

Спайк

ДЖЕССІ

Вік: 8-9 місяців

Собака стерилізована. Джессі буде хорошим компаньйоном, хоча й має вибуховий характер – вона дуже активна й непосидюча. Собака потребує постійних прогулянок. Тому, якщо ви займаєтеся спортом або просто ведете рухливий спосіб життя, вона стане для вас ліпшим другом. Не дивлячись на великий розмір, Джессі молода, ще недавно вона була цуценям.

Джессі

МАСКА

Вік: 8-9 місяців

Ця собачка з кличкою Маска вже простерилізована. Вона має дуже цікаву зовнішність, через яку й отримала своє незвичне ім’я, – її мордочка нагадує маску. За характером тваринка дуже ніжна та добра. Тетяна Чеботарь зазначає, що сумнівається в тому, що Маска буде гарним охоронцем, але вона точно стане чудовим другом.

Маска

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, минулий тиждень був насичений спортивними подіями та іншими цікавими ситуаціями. Дивіться це у свіжому дайджесті новин.

Юлія Кравченко

Нагору