ВЛАДА

Депутат міськради Переяслава Анатолій Пастернак виграв два тендери на ремонт шкіл: конкурентів не було

Депутат міської ради Анатолій Пастернак виграв тендери на ремонт двох шкіл. Провели їх за спрощеною закупівлею.

ФОП Пастернак Анатолій Миколайович виграв два тендери на ремонт шкіл Переяслава. Йдеться про послуги з поточного ремонту їдальні в ЗОШ №3 та послуги з поточного ремонту приміщення в ЗОШ №1. Тендери проходили за спрощеною закупівлею, тобто можна було розглядати лише одну пропозицію. Тож в обох випадках у Пастернака, який, до слова, є депутатом міської ради Переяслава, конкурентів не було. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ресурс Prozorro.

Відділ освіти Переяславської міської ради оголосив тендери 3 червня. До 12 червня можна було подавати пропозиції. Очікувана вартість робіт – 199 тисяч гривень. ФОП Пастернак Анатолій Миколайович у випадку із ЗОШ №3 знизив вартість робіт до 195 504,94 грн, а із ЗОШ №1 – до 191 012,07 грн. Згідно з проєктом договору, який мають намір укласти, виконавець повинен закінчити роботи до 31 серпня цього року.

Які ж роботи має провести виконавець? У їдальні ЗОШ №3, зокрема, такі:

У ЗОШ №1 такі:

ФОП Пастернак Анатолій Миколайович має право на виконання таких робіт. Згідно з даними на YouControl, серед видів послуг, які надає підприємець, є – “Інші роботи із завершення будівництва”.

Нагадаємо, що Анатолій Пастернак, згідно з деклараціями за 2020 рік, заробляє найбільше з-поміж депутатського корпусу. Його дохід за минулий рік склав 808 521 гривню.

Віталій Усик

На фото: Пастернак отримує депутатське посвідчення (із сайту міськради)

Нагору