Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі та двох селах можуть відключити світло: де і чому

Завтра Переяслав та два села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією.

У вівторок, 15 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Стовп’ягах та Дівичках у зв’язку із запланованою реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 17 години:

  • у Переяславі – на вулицях Веселій, Сонячній, Озерній, Алєксєєва, Дружби, Цвіточній, Ювілейній, Панфілова, Монастирській.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Бориспільській, Поліській, Лесі Українки, Польовій, Київській, Шевченка, Луговій, Соснівській, Київській, Перемоги, Дружби, Польовій, Підгірній, Яровій, Миру, Новій, Вузькій, Мирній, Лесі Українки, Лісовій, Зарічній, Буда-Варовицькій, Поліській.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Леніна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Горького, Трубізькій, Перемоги, Молодіжній, Садовій, Космонавтів.

Нагадаємо, що 12 червня у Переяславі відзначили традиційне свято мікрорайону Борисівка. Його не святкували вже два роки, тому концерт і гуляння зібрали багато людей.

Оксана Симоненко

Нагору