Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Дівичках зустрінуться лідери чемпіонату Переяславщини з футболу: анонс туру

Сьомий тур чемпіонату Переяславщини особливо приваблює центральним матчем. У Дівичках зустрінуться “Дніпро” та Семенівка.

У суботу, 19 червня, відбудеться черговий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. О 17:00 у Дівичках лідер першості “Дніпро” прийме Семенівку (Студениківська ТГ), яка наразі посідає друге місце. У команд 13 та 11 очок відповідно, при цьому в дніпрян на одну проведену гру більше. У шостому турі семенівці розгромили минулорічного чемпіона – Дем’янці, а “Дніпро” зазнав першої поразки від “Переяслав-БРСМ”. Надзвичайно цікаво, чия серія обірветься у цьому турі. Чи все ж обмежаться нічиєю? Інформатор анонсує суботні протистояння.

Також класний матч має бути на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі, де відбудеться міське дербі. О 17:00 “Солонці” приймуть “Матадор”. В  обох команд по 10 очок і вони розділяють 3-4 місця. Інші два матчі не мають такої ж інтриги, оскільки в кожному з них є явний аутсайдер, нехай і гратимуть вони вдома. О 15:00 Лецьки (Циблівська ТГ) приймуть “Переяслав-БРСМ”, а о 17:00 Циблі (Циблівська ТГ) – Вовчків (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що триває чемпіонат Європи з футболу. Ми також слідкуємо за ним. Чим же запам’ятався перший тур групового етапу, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору