ЖИТТЯ

Збив чоловіка на возі, влетів у магазин, зіткнулися на перехресті: у Переяславі сталося три ДТП

Протягом доби 17 червня у Переяславі поліція зафіксувала три ДТП. Що трапилось у нашому місті.

За добу 17 червня у Переяславі трапилося три ДТП. Зокрема, о 13:42 на вулиці Покровській авто DACIA Logan в’їхало в магазин. Ніхто не постраждав. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

О 22:38 на 55-му км автошляху Бориспіль-Дніпро громадянин О.В. 1961 р.н. автомобілем Renault Trafic рухався з боку Черкас в напрямку Переяслава. З правого узбіччя на дорогу раптово виїхав гужовий транспорт (той, що приводиться до руху тваринами) під керування громадянина Д.В. 1989 р.н. без жодних світловідбиваючих знаків. Renault Trafic не встиг зупинитись та допустив зіткнення з гужовим транспортом. В результаті зіткнення громадянин Д.В. отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, його доставили до бориспільської лікарні. Пасажирка Renault Г.Є. 2015 р.н. отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носа, також доставлена до лікарні Борисполя.

О 1:17 18 червня поліції у Переяславі на вулиці Героїв Дніпра на перехресті зіткнулись Renault Trafic та Jeep Wrangler. Постраждали двоє людей: 43-річна Є.Р. та 35-річний В.В., обоє із Черкас. Від госпіталізації відмовились.

Нагадаємо, що в Інформатора вийшов щотижневий дайджест новин. Що цікавого сталося в Переяславі, дивіться тут.

Оксана Симоненко

Нагору