ЖИТТЯ

Трійця, рок-фест та день села: куди піти на вихідних у Переяславі й не тільки

Вихідні — це час, коли можна нарешті відпочити. Цього вікенду проведуть кілька цікавих заходів не тільки в Переяславі, а і у Великій Каратулі та Черкасах. 

Вже завтра розпочнуться довгоочікувані вихідні, але місць, куди можна сходити, в Переяславі не так і багато. Не засмучуйтесь, адже в нашому місті та неподалік будуть класні заходи. Інформатор розповість, куди варто заскочити на вихідних, щоб весело провести час.

Трійця у музеї просто неба

Де: вулиця Літописна, 61

Коли: 19-20 червня, початок о 10:00

Ціна: 50 грн для дітей, 100 грн для дорослих

У музеї народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини можна буде відвідати виставку-ярмарок майстрів народних ремесел, майстер-класи, фотозони, гойдалки та фуд-корти. Крім усіх заходів, ви можете прогулятись територією музею просо неба, де зараз все зеленіє, цвіте та радує око. 20 червня буде святковий концерт.

День батька

Де: мікрорайон Спаська левада, дитячий майданчик навпроти “Бочка паб”

Коли: 19 червня о 17:00

Ціна: вхід вільний

У програмі організатори підготували “Місто професій”, де працівники різних сфер розкажуть про свою роботу, фотозону “Я люблю Переяслав”, виставку мотобайків, польову кухню, дитячу анімаційну програму, бульбашкове шоу, показ мультфільму “Рая і останній дракон”.

Свято села Велика Каратуль

Де: біля будинку культури

Коли: 20 червня о 13:00

Ціна: вхід вільний

На святі можна можна буде побачити театралізовано-ігрову програму “Місто мрій”, літній книжковий вігвам “Відчуй себе художником”, молитву в День Святої Трійці, обрядове дійство “Свято Трійці єднає, надихає, береже”, концертну програму, вікторину “На гостину до казки”, майстер-клас з декоративно-ужиткового мистецтва “Птахи щастя”, дитяче кіно “Рая і останній дракон”. Протягом свята працюватимуть атракціони, пригощатимуть смаколиками.

ROCK BULAVA в Черкасах

Де: дитячий оздоровчий центр “Дахнівська Січ”

Коли: 18-20 червня

Ціна: від 350 грн

П’ять років поспіль фестиваль проводили в Переяславі на спортбазі “Переяславль”. Однак вже другий рік фестиваль відбудеться на іншій локації, а саме в Черкасах. На фестивалі виступлять понад 70 гуртів.

Нагадаємо, що Україна вже понад тиждень за показниками захворювання на коронавірус перебуває на “зеленому” рівні епідемнебезпеки. Це рішення затвердили й у Переяславі.

Оксана Симоненко

Нагору