ГРОШІ

Скільки коштує житло в Переяславі на початку літа: актуальні ціни

Вибір житла — непросте рішення: покупці повинні вивчити характеристики десятків квартир та будинків, репутацію власника і врахувати побажання всіх членів сім’ї, а також намагатися заощадити. Продавати нерухомість — не легше, не кожному щастить знайти клієнтів.

Як би там не було, ми вирішили знову допомогти і покупцям, і продавцям. Інформатор зібрав кілька актуальних оголошень із сайту olx, щоб вам було легше знайти житло.

ЖИТЛО ПОБЛИЗУ МІСЬКРАДИ

Двокімнатна квартира в приватному будинку в центрі Переяслава, неподалік міськради. У дворі є старий сарай і погріб. Опалення індивідуальне – газовий котел (на дві квартири). Санвузол суміжний (душова кабіна) в квартирі. Квартира вимагає декоративного оздоблення.

13 тисяч доларів

Житло в центрі міста

Розміщення: центр міста

Площа квартири: 33,8 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 352 958 гривень

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ МІСТА

Це простора двокімнатна (дві великі кімнати заглушені) квартира в одноповерховому будинку з автономним опаленням. Є велика прибудинкова територія. Для добропорядних покупців продавець обіцяє залишити деякі меблі.

16,5 тисячі доларів

Квартира в центрі міста

Розміщення: центр міста

Площа квартири: 67 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 447 985 гривень

КВАРТИРА НА ІВАНА МАЗЕПИ

Ця однокімнатна кутова квартира розташована в центрі Переяслава на першому поверсі п’ятиповерхового будинку на вулиці Івана Мазепи, 17/19. Через дорогу від дому – центральних парк, школа та дитячий садок. Район – спокійний. Квартира в придатному для проживання стані. Ремонт зроблений лише на балконі (засклений, утеплений).

22 тисячі доларів

Квартира на вулиці Івана Мазепи

Розміщення: центр міста

Площа квартири: 36 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 597 313 гривень

Схожу підбірку про дачі на продаж ви можете переглянути тут. Деякі з цих оголошень все ще актуальні.

Юлія Кравченко

Нагору