ГРОШІ

Скільки коштує дача на Переяславщині: актуальні ціни напередодні літа

Літо ось-ось настане. Чимало людей хотіли б мати тихий куточок на лоні природи – дачу, яка підійде як для відпочинку, так і для власного городу, щоб потім збирати врожай. У передлітній сезон дачі дорожчають. Скільки ж коштують на Переяславщині?

У виборі дачі або земельної ділянки під неї грає роль абсолютно все: починаючи від району чи селища, в якому вона розташована, закінчуючи видом з вікна. Що ж щодо дач на Переяславщині? Інформатор зібрав кілька оголошень за різними ціновими категоріями із сайту olx, щоб вам було легше орієнтуватися.

ДАЧА ЗА 5 КМ ВІД ПЕРЕЯСЛАВА

Двоповерховий будинок розташований у межах СТ “В’юнище”. У приміщенні є два балкони, великий передбанник, простора зала та піч. Є невелика робоча баня. Також на території дачі є 10 соток землі, обгородженої парканом, і молодий сад (яблука, вишні тощо).

Розміщення: СТ “В’юнище”

Площа: 60 м²

Кількість кімнат: 3

Ціна: 466 691 гривень

17 тисяч доларів

СТ “В’юнище”

ДАЧА В ПЕРЕЯСЛАВІ

Триповерховий цегляний будинок зведено в 90-х роках. У приміщені є 8 кімнат, деякі з них – це цокольний поверх, підвал, ванна кімната, огорожа, гараж, тераса. Поряд є лісок та річка. Через те, що дача розташована в місті, є ще й розвинена інфраструктура: неподалік відділення банку, аптека, дитячий садок, парк, зелена зона, школа, магазин, кіоск, зупинка транспорту.

Розміщення: місто Переяслав

Площа: 372 м²

Кількість кімнат: 8

Ціна: 1 379 259 гривень

41 тисяча доларів

Дача в Переяславі

ДАЧНИЙ КОТЕДЖ У СТОВП’ЯГАХ

Цей дачний котедж розташований у селі Стовп’яги Дівичківської ТГ неподалік від Переяслава. Поряд ліс, а на території 23 сосни (деякі підсвічуються) та озеро з декоративною рибою. Сама будівля зведена у 2014 році, має три виходи: центральний, задній, а також – вихід на терасу. Є навіть відеоогляд на приміщення.

Розміщення: село Стовп’яги

Площа: 160 м²

Кількість кімнат: 7

Ціна: 2 168 740 гривень

79 тисяч доларів

Дачний котедж у селі Стовп’яги

Місяць тому ми робили підбірку квартир, що продаються. Деякі оголошення все ще чекають на свого покупця.

Юлія Кравченко

Нагору