ЖИТТЯ

Переяслав та шість сіл можуть лишитися без світла: графік планових відключень

У четвер Переяслав та шість сіл колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом, технічним обслуговуванням та реконструкцією.

У четвер, 27 травня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Соснові, Студениках, Сомковій Долині, Соснівці, Денисах та Строкові у зв’язку з капітальним ремонтом, технічним обслуговуванням та реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

З 8:00 до 20:00 світла не буде:

  • у Переяславі – на вулицях Можайській, Оболонній, Лагерній, Героїв Крут, Лозовій, Михайла Литвиненка, Миру, Дніпровській, Героїв Дніпра.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулицях Леніна, Поліській, Космонавтів, Жовтневої Революції, Радянській, Перемоги, Береговій та на провулку Ошкала.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Якушева, Студениківській, Кільцевій, Урожайній, Кравченка, Молодіжній, Переяславській, Миру, Шевченка, Корзуна, Польовій, Садовій, Переяславське шосе, Лісовій, Мохорівка та на провулках Пономаренка, Пономаренка 1 та Якушева.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ)  на вулицях Якима Сомка, Пугачова, Христини Цуприк, Перемоги, Садовій, Шевченка, Лісовій, Поліській.
  • у Соснівці (Студениківська ТГ) – на вулицях Миру, Польовій, Набережній, Пухівській та Поліській.
  • у Денисах (Ташанська ТГ) – на вулицях Незалежності, Центральній, Чапаєва, Городищенській, Молодіжній, Ватутіна, Золотогірській, Соборній, Набережній, Таращанській, Шевченка, Вишневий Яр, Береговій, Заболотнього, Форостовського, провулках Миру, Свободи, Б. Хмельницького, Павлюченка,
  • у Строковій (Студениківська ТГ) – на вулицях Лісовій та Луговій.

Нагадуємо, біля Борисоглібської площі може з’явитися торговельний центр. Але депутати не продовжили договір оренди підприємцю.

Юлія Кравченко

Нагору