ГРОШІ

Скільки коштує житло в Переяславі: актуальні квітневі ціни

Придбання житла — це завжди радісна подія і одночасно серйозний крок, оскільки для цього потрібно мати немалу суму грошей. Збирати на таку покупку часто доводиться не один рік. Саме тому до вибору квартири потрібно підходити з усією відповідальністю.

У виборі нерухомості грає роль абсолютно все: починаючи від району, в якому вона розташована, закінчуючи видом з вікна. Що ж щодо житла в Переяславі? Інформатор зібрав кілька оголошень за різними ціновими категоріями із сайту olx, щоб вам було легше орієнтуватися.

КВАРТИРА ПОБЛИЗУ ПЕРЕЯСЛАВА

Це житло, хоча й виставлене на продаж у Переяславі, розташоване в селі поблизу міста. Втім, вибір дуже вигідний. Двокімнатна квартира розміщена на першому поверсі. Наявне автономне опалення, металопластикові вікна, також є погріб, сарай та город.

5,5 тисячі доларів

Квартира поблизу Переяслава

Розміщення: за межами міста

Площа квартири: 42 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 153 942 гривень

КВАРТИРА В ЦЕНТРІ

Квартира розташована на третьому поверсі у п’ятиповерховому будинку, що в центрі Переяслава. Сама будівля — цегляна. На стінах та на стелі побілка. Санвузол у квартирі суміжний.

13 тисяч доларів

Розміщення: центр

Площа квартири: 22 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 363 862 гривень

КВАРТИРА БІЛЯ АВТОСТАНЦІЇ

Квартира розташована на вулиці Героїв Дніпра, що неподалік автостанції. Будинок двоповерховий, ця квартира — на першому поверсі. Добре розвинена інфраструктура та комунікації, бо поряд є майже все: аптека, банк, магазини й супермаркети, лікарня, дитячий майданчик і зупинка міського транспорту.

Квартира поблизу автостанції

20 тисяч доларів

Розміщення: вулиця Героїв Дніпра

Площа квартири: 26,30 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 643 756 гривень

Місяць тому ми робили подібну підбірку квартир, що продаються. Деякі оголошення все ще чекають на свого покупця.

Юлія Кравченко

Нагору