ГРОШІ

Скільки коштують квартири в Переяславі: актуальні ціни

Вибір житла — непросте рішення: покупці повинні вивчити характеристики десятків квартир та будинків, репутацію власника і врахувати побажання всіх членів сім’ї, а також намагатися заощадити. Розповсюджувати інформацію про продаж нерухомості — не легше, бо не кожному щастить знайти клієнтів.

Як би там не було, ми вирішили знову допомогти обом сторонам. Інформатор зібрав кілька актуальних оголошень із сайту olx, щоб вам було легше знайти житло.

КВАРТИРА В РАЙОНІ АВТОСТАНЦІЇ

Наш перелік починає квартира в дев’ятиповерхівці. Розташована на дев’ятому поверсі, налічує дві кімнати. Житло розраховане під ремонт. Світла, тепла, з прекрасним видом на річку, базар, автостанцію. Розміщена в районі автовокзалу (за домом військкомату). Інфраструктура доволі розвинена: неподалік школи, лікарня, супермаркети.

22 тисячі доларів

Квартира в районі автостанції

Розміщення: район автостанції

Площа квартири: 51 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 609 206 гривень

КВАРТИРА НА БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО

Однокімнатна квартира за адресою Богдана Хмельницького, 76. Розташована в гарному районі міста, на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки. В діапазоні 500 метрів є все найнеобхідніше: відділення банку, банкомат, автовокзал, аптека, дитячий садок, магазин, кіоск і зупинка транспорту.

24 тисячі доларів

Квартира на Богдана Хмельницького

Розміщення: вулиця Богдана Хмельницького

Площа квартири: 40 м²

Кількість кімнат: 1

Ціна: 664 589 гривень

КВАРТИРА ПОБЛИЗУ СТАДІОНУ

Це — двокімнатна квартира в Переяславі. Чиста, суха й дуже тепла: індивідуальне опалення, мідні труби, дуже економний двоконтурний італійський котел. На кухні, в коридорі і ванній тепла підлога. Є погріб під лоджією та можливістю встановити прибудову. У зв’язку з переїздом квартира продається з меблями і побутовою технікою. Поруч стадіон, дитячий садок, річка, дитячий майданчик, автостоянка. До автовокзалу, ринку й поліклініки — 5-10 хвилин пішки.

27,6 тисяч доларів

Квартира поблизу стадіону

Розміщення: поблизу стадіону

Площа квартири: 54 м²

Кількість кімнат: 2

Ціна: 764 277 гривень

Схожу підбірку житла на продаж ви можете переглянути тут. Деякі з цих оголошень все ще актуальні.

Юлія Кравченко

Нагору