ЖИТТЯ

У ці вихідні проведуть лише два матчі: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Семенівка продовжить лідирувати, а “Дніпро” почне суттєво відставати. Як цей тур змінить розміщення команд у таблиці.

Завтра, 26 червня, відбудеться восьмий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Він буде досить “куцим”, адже зіграють лише половину матчів. Команда Лецьок (Циблівська ТГ) заздалегідь повідомила, що не збереться на виїзд до лідера чемпіонату – Семенівки (Студениківська ТГ). Тож аутсайдери отримують чергову поразку – тепер технічну, а Семенівка надалі очолюватиме турнірну таблицю. Дівичківський “Дніпро” рятується від поразки у третю суботу поспіль перенесенням матчу. Втім, можливо, навпаки дніпряни б перервали неприємну серію невдач. Виїзд до Дем’янець відклали на 10 липня, коли буде перерва між колами. При цьому дніпряни до того часу матчів не проводитимуть, адже в наступному турі у них вихідний. Інформатор анонсує тур чемпіонату.

Інші два матчі, які все-таки відбудуться, не викликають аж надто великого інтересу. “Переяслав-БРСМ” має із четвертого піднятися на третє місце, обігравши вдома Циблі (Циблівська ТГ). Матч розпочнеться о 17:00 на стадіоні ім. В. Лобановського. У цей же час у Вовчків (Переяславська ТГ) приїде переяславський “Матадор”. Тут команди здаються рівнішими за силами, втім, “Матадор” все ж повинен перемагати, аби не відпускати у відрив Семенівку й зберегти відставання в одне очко. Переяславські “Солонці” в цьому турі суперника не мають.

Нагадаємо, що завершився груповий етап чемпіонату Європи з футболу. Збірна України пройшла до плейоф, але гордості чомусь ми не відчуваємо. Підбиваємо перші підсумки турніру.

Віталій Усик

Нагору