ЖИТТЯ

Секс під час літньої спеки: як отримати задоволення, не нашкодивши собі й партнеру

Спека підкралася непомітно, настали безпросвітні +30 і вище на термометрах. Якщо разом з температурою почали зашкалювати ваші почуття та сексуальне бажання, варто бути обачними.

Сексологи знають, як зробити секс комфортним і отримувати від нього задоволення навіть у спеку. Інформатор дослідив матеріали на цю тему в інтернеті й обрав найважливіше. Тож як витримати сексуальну пригоду і при цьому не померти від спеки.

Використовуй підручні засоби або спеціальні пристосування, які можуть вгамувати запал. Наприклад, скористайтеся кубиками льоду або освіжаючими лосьйонами, придбайте водний холодний матрац. На ньому не завжди зручно займатися сексом, але кого це зупинить?

Готуйте кімнату заздалегідь. Увімкніть кондиціонер, поставте вентилятор або підготуйте прохолодну ванну. Звичайно, холодне повітря не повинне потрапляти прямо на вас, бо так і захворіти можна. А ось відчути свіжість – те, що треба.

Майте поряд секс-аптечку. Контрацептиви, змазки, антисептики, вологі й сухі серветки (або рушники) – це повинно бути під рукою в будь-якому випадку. Варто запастися водою – її потрібно побільше. Після спекотної сексуальної пригоди зневоднений організм буде вдячний, вода допоможе прийти в себе, якщо раптом стане погано.

Алкоголю, цигаркам і штучним стимуляторам (на кшталт віагри) – ні. Кажуть, секс рятує від похмілля. Але в спеку можна таким чином зробити тільки гірше. Навантаження на серце буде таким, що в якийсь момент вже нічого не захочеться. Який там секс! Випити пару келихів ігристого, а може і чогось міцнішого, безпосередньо до своєї сексуальної пригоди – теж не найкраща ідея. Секс і оргазм – величезне фізичне навантаження. Під час оргазму відбувається різке звуження судин, прискорення серцебиття і підвищення тиску, а в спеку понад 30 градусів – тим більше. Паління та вживання препаратів-стимуляторів теж не піде на користь у спеку.

Обирайте правильні пози. Можете зайнятися швидким інтимом. Так називають секс у тій позі, де торкання тілами мінімальні. Наприклад, doggy style.

Нагадуємо, у вихідні час приділити увагу своїй коханій людині. Але не робіть все за “старим сценарієм”, а внесіть щось нове у ваші стосунки. Інформатор уже підбирав поради, які допоможуть урізноманітнити сексуальне життя.

Нагору