ЖИТТЯ

Зробіть своє сексуальне життя цікавішим: п’ять корисних порад

Настають вихідні, саме час приділити увагу своїй коханій людині. Але не робіть все за “старим сценарієм”, а внесіть щось нове та гаряче у ваші стосунки.

Інформатор підібрав кілька порад, як можна урізноманітнити сексуальне життя.

Вчіть одне одного. Покажіть партнеру, які саме ласки вам приємні. Така гра дуже збуджує, особливо чоловіків, крім того, це дуже емоційно зближує пару. Якою б не була близькою і рідною людина, кожен з нас унікальний і має свої ерогенні зони і точки збудження. Не соромтеся показати, що вам приємно – у вас дуже вдячний глядач.

Не бійтеся розмовляти під час сексу. Розмови під час сексу можуть здатися дивними чи настрашливими, але це може бути інструментом, який поглибить ваш зв’язок або розпалить пристрасть. Ви можете говорити брудні слівця чи просто продемонструвати емоції, але намагайтеся, щоб з ваших вуст пролунало хоч щось. Якщо ви досі цього не робили, подивіться, як реагує ваш партнер.

Облаштуйте дзеркало в спальні. Облаштувати дзеркало у спальні – це чудовий шанс покращити сексуальне життя. Ви зможете насолодитися відображенням коханої людини поруч, багато людей відчувають додаткове збудження, коли бачать, як саме відбувається інтимний процес.

Рольові ігри. Це справжнісінька “таблетка” від зрад, рутини та нудьги. Можливість ненадовго побути зовсім іншими людьми, приміряти на себе нові ролі, стандарти поведінки і спілкування. Скромниця стає зухвалою, а владний начальник – скромним пажем.

Облаштуйте “сцену” для романтичної ночі. Можливо, ви звикли до сексу на старих затертих простирадлах у неприбраній кімнаті, однак, аби покращити своє статеве життя, треба поліпшити умови. Виділіть трошки часу, приберіть, запаліть свічку, чи принаймні освіжіть повітря та налаштуйте світло під настрій.

Нагадаємо, що сон – це базова потреба людини. Нехтуючи ним, ми виснажуємо організм, а тривалий брак сну може навіть серйозно позначитися на здоров’ї. Що робити, якщо не можеш заснути: шість корисних порад.

Оксана Симоненко

Нагору