ЖИТТЯ

Команда Гайшина знялася із футзального чемпіонату: чи існуватиме вона надалі

Команда із Гайшина достроково припинила участь в чемпіонаті Переяславщини з футзалу. Причина – немає кому грати.

28 січня голова районної федерації футболу повідомив, що команда Гайшина припиняє участь в чемпіонаті Переяславщини з футзалу. Всі гравці уже заявилися за інші районні команди. Оскільки до цього рішення Гайшин кваліфікувався до вищої ліги першості, виконком вирішив, що з групи А, де грає 9 команд, до “вишки” пройдуть п’ять найкращих, а не чотири. Про це повідомляє Інформатор.

З групи А до вищої ліги вже кваліфікувалися “Матадор” (Переяслав), BOSS (випускники університету) та “Переяслав”. За ще дві путівки у суботу, 30 січня, поборються Велика Каратуль (10 очок), Вовчків та “Амер” (по 9).

Гайшин неодноразово ставав чемпіоном Переяславщини з футболу та футзалу. Керівник команди Олександр Видолоб прокоментував Інформатору ситуацію, що склалася:

– Гравцям запропонували певні фінансові умови в інших командах, тому вони вирішили піти від нас. Зокрема, чотири футболісти перейшли до дівичківського “Дніпра”, це стало серйозним ударом. Нас залишилося шестеро, провести таким складом змагання у вищій лізі просто нереально. Тож і ці хлопці обрали собі інші команди, щоб хоча б десь пограти. Я перейшов до ветеранської команди Солонців (“Солонці STAR” – ред.), із цими хлопцями ми вже разом грали. Шкода, що таке трапилося з Гайшином. Я так старався, щоб ми заявилися на цей чемпіонат, бо були певні проблеми і фінансові, і у складі. Це вдалося, ми вийшли до вищої ліги, і тепер ось так… Зроблю все від себе залежне, щоб на чемпіонат з футболу зібрати наш склад.

Нагадаємо, 30 січня чемпіонат Переяславщини з футзалу відновиться після локдауну. У суботу дограють матчі у групі А, а в неділю відбудеться перший тур у двох лігах.

Віталій Усик

Фото із сайту газети “Вісник Переяславщини” за 2017 рік

Нагору