Переяслав Перейти на сайт

На базарі ніхто не забрав, вивезли до дитсадочка: в Переяславі викидають котиків

У Переяславі існує болюча та нагальна проблема щодо безпритульних котів. Люди позбавляються від тваринок, як від непотребу.

Інформатор не зміг лишитись осторонь цієї проблеми – зібрав інформацію про покинутих котиків. Можливо, ви захочете забрати когось із них додому.

Інна Самойленко поскаржилась у Facebook, що 27 червня близько 23:00 біля дитсадка “Золотий ключик” на вулиці Миру, 64 хтось підкинув 5 кошенят. У своєму повідомленні вона вказала: “Шановні “люди”, приїдьте і заберіть їх назад. Ми бачили вас на базарі з цією коробкою і знаємо, хто це зробив. І приблизно знаємо, де проживаєте. Інакше звернемось у відповідні інстанції”. 

Кошенята потребують догляду

Місце, де залишили кошенят

Ще одна місцева жителька опублікувала фото кішки та кошенят, від яких позбулись, залишивши у мікрорайоні Спаська левада. У повідомленні вказала таке: “Залишили ящик з ручною домашньою кішкою і 8-ма кошенятами (до 1 міс.). Деякі схожі на британців. Якщо хтось хоче врятувати ті клубочки – вони за магазином “Альта” вздовж спуску до гаражів, за плитами (будку там сховали від собак). За літо кошенят просто загризуть собаки, будьте певні. Кішку шкода, розгублена, біжить за кожним перехожим”.

Допоки котики надворі, вони в небезпеці

Нагадаємо, що у собачому притулку в Переяславі зараз 58 тваринок. Якщо ви хочете забрати когось із них – переходьте за посиланням.

Оксана Симоненко