ЖИТТЯ

Карамелька, Зося та Ніка все ще живуть в притулку Переяслава: собаки мріють про домівку

У собачому притулку в Переяславі зараз 58 тваринок. Така ж кількість собачок була й два тижні тому. Кожна з них мріє потрапити в родину. Сьогодні знову розповідаємо про трьох мешканок пункту перетримки — Карамельку, Зосю та Ніку.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

КАРАМЕЛЬКА

Вік: 10-11 місяців

Стерилізація: проходила

Якщо ви шукаєте друга, забирайте до себе Карамельку. Охоронцем вона точно не буде, хоча й за розмірами вона доволі велика. Карамелька за характером повністю відповідає своїй кличці — вона буде ідеальним компаньйоном. Собака дуже ніжна, вона любить увагу, прогулянки й людей.

Карамелька

ЗОСЯ

Вік: 10-11 місяців

Стерилізація: проходила

Зося нещодавно була малим цуценям. Вона народилася в нежитловому будинку біля дитячого садочка “Золотий ключик”, а вже потім потрапила до пункту перетримки. За характером схожа на Карамельку – ніжна й ласкава. Але Зося ще спокійніша собака, тому підійде господарю-інтроверту.

Зося

НІКА

Вік: 10-11 місяців

Стерилізація: проходила

А от Ніка відрізняється від Зосі та Карамельки не тільки темним кольором шерсті, а ще й характером. Вона активна, гучна й ладна на роль собаки-охоронця. Але це не означає, що Ніка не буде вам вірним другом. Собака вже довго живе у пункті перетримки, тому буде рада потрапити в родину.

Ніка

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

А в переяславському університеті притулку допомагають творчо. Влаштували благодійний аукціон. Виручені кошти відправлять ГО “У добрі руки”.

Юлія Кравченко

Нагору