ЖИТТЯ

У Переяславі та двох селах можуть відключити світло: коли та чому

Світла завтра може не бути у Переяславі та двох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з капітальним ремонтом, плановим технічним обслуговуванням та реконструкцією.

У вівторок, 29 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Греблі та Гайшині у зв’язку із запланованим капітальним ремонтом, технічним обслуговуванням та реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Ярослава Потапенка, Мічуріна, Петропавлівській 2, Ганни Самутіної, Суворова, Петропавлівській, Якубовського, Жданова, Бажана, провулку Сергія Лазенка, Гагаріна, Сковороди, Підварській, Металургів, провулку Чернишевського, Новокиївське шосе, Анатолія Ніколенка, Золотоніське шосе, Музейній, Ромашкова, Черняховського.  Толстого, Глінки, Кутузова, Панаса Мирного, Пасічній, Тичини, провулку Толстого, Степана Разіна, Чайковського, Лермонтова, Олександра Невського, Міщанській, Адама Міцкевича, провулку Лермонтова, Ярослава Мудрого, Героїв Чорнобиля, Павла Тетері, Корнійчука, Лесика, Короленка, Шевченка, Поліській, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Петропавлівській 1, Гаяринській, Гоголя, Квітки-Основ’яненка, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича, Гайдамацькій, Крайній, Магістральній, Східній, Привітній, Індустріальній, Ватутіна, провулку Гагаріна.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Миру, Новій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.

Нагадаємо, що 27 червня у Переяславі влаштували святкування до Дня молоді та Дня Конституції. Що відбувалось на центральній площі, ви можете побачити у нашому фоторепортажі. 

Оксана Симоненко

Нагору