ЖИТТЯ

Переяслав та чотири села можуть лишитись без світла: графік відключень

Світла завтра може не бути у Переяславі та чотирьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним обслуговуванням і реконструкцією.

У п’ятницю, 2 липня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Стовп’ягах, Кавказі, Веселому, Дівичках у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням і реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Осінній, Богдана Хмельницького, Комунарській, Літній, Озерній, Бабачиха, Західній, Комарова, Гетьмана Івана Сулими, Волинській, Веселій, Сонячній, Алєксєєва, Ювілейній, Космонавтів, Парковій, Лаврова, Каштанній, Канівській, Перемоги, Дружби, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, Рибальській, Морській, Набережній, Зимовій, Петра Костюка, Філатова, Лізи Чайкіної, Андрушівській, Тарасівській, Героїв Дніпра, Трубайлівській, Цвіточній, Пшеничній, Панфілова, Монастирській, Лісовій та на провулках Петра Костюка й Тараса Федоровича.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Молодіжній, Київській, Польовій, Шевченка, Шкільній, Підгірній, Кавказькій, Лесі Українки, Комунарській, Луговій, Яровій, Соснівській, Миру, Новій, Вузькій, Перемоги, Садовій, Бориспільській, Буда-Варовицькій, Дніпровській, Миронівській, Поліській, Білоцерківській, Лісовій, Зарічній, Дружби, Мирній та Прорізній.
  • у Кавказі (Дівичківська ТГ) – на вулицях Комунарів, Молодіжній, Вишневій, Польовій, Незалежності, Низинній, Історичній, Весняній та Набережній.
  • у Веселому (Дівичківська ТГ) – на вулиці Миру.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулиці Жовтневої Революції.

Нагадуємо, випускники переяславського університету різних років поділились з Інформатором своїм досвідом роботи за кордоном. Детальніше читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору