ЖИТТЯ

Мотофест, футбол і День села: куди жителям Переяслава сходити на вихідних

Робочий тиждень підійшов до завершення – саме час дати собі відпочити і трохи розслабитися. І в нашому місті є маса можливостей для цікавого відпочинку перед вихідними.

Знайдуть, чим себе порадувати й любителі спокійного нерухливого дозвілля, й охочі підбадьоритися та проявити максимум активності. Інформатор знає, куди сходити цими вихідними.

Пряма трансляція футбольного матчу Україна – Англія

Де: центральна площа міста

Коли: 3 липня, 22:00

Ціна: безкоштовно

Україна пройшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи з футболу. Завтра наша команда зіграє черговий важливий матч із сильним суперником – командою Англії. У Переяславі пройде пряма трансляція цієї спортивної події.

АФТЕПАТІ ПІСЛЯ МОТОФЕСТИВАЛІВ

Де: спортбаза “Переяславль”

Коли: 2-4 липня, кожного дня початок о 10:00-11:00

Ціна: 150 гривень (для учасників фестивалю) і 300 гривень (для тих, хто тут вперше)

Спільне афтепаті в Переяславі після мотофестивалів вже стартувало. Кожного дня із самого ранку й до пізнього вечора тривають мотоперегони, концерти та багато інших веселих розваг. Долучитися до афтепаті може кожен, але не забувайте, що вхід платний.

ДЕНЬ СЕЛА У КОВАЛИНІ

Де: село Ковалин

Коли: 3 липня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У суботу, 3 липня, в Ковалині (Дівичківська ТГ) проведуть святковий захід до Дня села. У програму свята входять концерт, безкоштовні смаколики, народні гуляння, фотозона та багато іншого.

ВИСТУП ГУРТУ “РАДОГРАЙ”

Де: парк імені Тараса Шевченка

Коли: 2 липня, 20:00

Ціна: безкоштовно

Зараз тепло. Ні, спекотно! А от після 20:00 надворі буде свіжіше, тому це – ідеальний час відвідати вуличний концерт. Місцевий гурт “Радограй” подарує вам таку можливість.

Нагадуємо, випускники переяславського університету різних років поділились з Інформатором своїм досвідом роботи за кордоном. Детальніше читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору