ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як замаринувати свинину

Із настанням теплої погоди чимало людей виїжджають на природу та влаштовують пікніки. Багато хто любить готувати м’ясо на мангалі або решітці. Шашлик зі свинини – це одна з найпоширеніших страв. А особливої популярності вона набула завдяки своїй соковитості та ніжності.

Детальніше про маринування м’яса розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  •  2 кг свинини;
  • 300 г цибулі;
  • 1 упаковка магазинної приправи для шашлику;
  • 250 мл оцту 6%;
  • сіль за смаком.

Приготування:

  1. Поріжте м’ясо на кубики середніх розмірів.
  2. Наріжте цибулю півкільцями. Помістіть її в посуд для маринування і злегка перемішуйте, щоб вона дала сік.
  3. Покладіть до цибулі м’ясо і все перемішайте.
  4. Додайте приправу, перемішайте.
  5. Додайте оцет і знову перемішайте.
  6. Залишіть м’ясо маринуватися години на дві.
  7. Перед тим, як почати нанизувати м’ясо на шампури, посоліть його.
  8. Смажте шашлик, розташовуючи шампури над розжареним вугіллям.
  9. Готовий шашлик подавайте з кетчупом або соусом з томатів власного приготування.

Нагору