Із настанням теплої погоди чимало людей виїжджають на природу та влаштовують пікніки. Багато хто любить готувати м’ясо на мангалі або решітці. Шашлик зі свинини – це одна з найпоширеніших страв. А особливої популярності вона набула завдяки своїй соковитості та ніжності.
Детальніше про маринування м’яса розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 2 кг свинини;
- 300 г цибулі;
- 1 упаковка магазинної приправи для шашлику;
- 250 мл оцту 6%;
- сіль за смаком.
Приготування:
- Поріжте м’ясо на кубики середніх розмірів.
- Наріжте цибулю півкільцями. Помістіть її в посуд для маринування і злегка перемішуйте, щоб вона дала сік.
- Покладіть до цибулі м’ясо і все перемішайте.
- Додайте приправу, перемішайте.
- Додайте оцет і знову перемішайте.
- Залишіть м’ясо маринуватися години на дві.
- Перед тим, як почати нанизувати м’ясо на шампури, посоліть його.
- Смажте шашлик, розташовуючи шампури над розжареним вугіллям.
- Готовий шашлик подавайте з кетчупом або соусом з томатів власного приготування.