ЖИТТЯ

У Переяславі Skoda злетіла з дороги: на місце ДТП приїхали поліція, швидка й пожежники

У Переяславі сталася ДТП, внаслідок якої автомобіль злетів з дороги. На місце події прибули поліція, швидка, пожежники та евакуатор.

Сьогодні, 3 липня, близько 17:00 у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького (поблизу в’їзду в місто) сталася аварія. За словами очевидців, автівка Renault Logan повертала ліворуч, за нею на великій швидкості рухалася Skoda і, зачепивши Renault Logan, злетіла з дороги на узбіччя. Вочевидь, кілька разів перевернулася, адже добряче пошкодилася. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

В Skoda було двоє людей – чоловік і жінка. Жінку госпіталізували до бориспільської лікарні – у неї травмована голова, але вона в свідомості. Наразі щодо ступеню тяжкості її ушкоджень коментарів немає. Чоловік отримав незначні травми.

Окрім поліції, на місце ДТП приїздили й пожежники – перевіряли, чи не спалахне розтрощена Skoda. Серед пасажирів Renault Logan була маленька дитина. Водій цього авто коментує: “У нас тут подряпина, крило м’яте, але найгірше – в дитини стрес“. Для транспортування автомобіля Skoda працівники поліції викликали евакуатор.

Від машина повідлітали деталі

Місце аварії

Від зльоту автівки навіть лишилися сліди

Нагадуємо, 2 липня у Переяславі автомобіль збив мотоцикліста. Водій авто втік з місця події.

Нагору