ЖИТТЯ

Анжела, Дуся та Діна все ще живуть в собачому притулку в Переяславі: вони чекають на господарів

У переяславському собачому притулку зараз 58 тварин на перетримці. Кількість, порівняно з минулим тижнем, не змінилася. Кожен собака мріє потрапити у сім’ю. Сьогодні знову розповідаємо про трьох мешканок пункту перетримки — Анжелу, Діну й Дусю.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

АНЖЕЛА

Вік: 4-5 місяців

Стерилізація: не проходила, бо ще не досягла необхідного віку

Анжелу ще в квітні підкинули до ветклініки “Айболіт”, а вже потім вона потрапила до притулку. Ця собака, як каже Тетяна Чеботарь, має “вибуховий” характер: вона весела й грайлива, обожнює увагу. Певно, що такій тваринці краще буде жити на території приватного будинку, ніж у маленькій квартирі.

Анжела

ДІНА

Вік: приблизно 5-6 місяців

Стерилізація: не проходила, бо ще не досягла необхідного віку

Діна буде ідеальним охоронцем. Цю тваринку забрали у мікрорайоні Підварки з одного підприємства, куди Діну просто підкинули. Тетяна Чеботарь лагідно зве її “собакою-улибакою”.

Діна

ДУНЯ

Вік: приблизно 10 місяців

Стерилізація: поки не проходила

Дуня буде чудовим охоронцем як для великої родини, так і для однієї людини. В роду цієї собаки були представники породи стафф – це помітно за формою мордочки. Дуня – грайлива, активна дівчинка, яка потребує уваги й мріє потрапити в добрі руки.

Дуня

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, декілька днів тому в Переяславі зламали гойдалку над Дніпром. Її вже встигли відновити активісти.

Юлія Кравченко

Нагору