ЖИТТЯ

У Переяславі на центральній площі транслювали матч збірної України на Євро-2020

Вчора у Переяславі на центральній площі для всіх шанувальників футболу провели трансляцію матчу збірних України та Англії. Зібралося кілька сотень людей. 

3 липня о 22:00 на центральній площі Переяслава відбулася пряма трансляція на великому екрані чвертьфінального матчу чемпіонату Європи з футболу між збірними України та Англії. Глядачів, які вболівали за нашу збірну, зібралось кілька сотень. Україна поступилася 0:4, однак це не зіпсувало приємних емоцій від спільного перегляду гри. Перед цим, о 21:00, для малечі на цьому ж екрані показали мультик.

Одним із організаторів цього дійства був активіст, депутат міської ради Андрій Іващенко. Ось що він розповів Інформатору:

– Організували трансляцію, тому що просили жителі міста. Але екран був розібраний, бо ми з друзями його потроху реставруємо. А у четвер зателефонував міський голова Вячеслав Саулко і запропонував принаймні спробувати встигнути все зробити, щоб провести трансляцію. Владислав Столяренко (начальник відділу фізкультури та спорту міськради – ред.) домовився з “БРСМ-нафта” про допомогу в трансляції, відділ культури і ЦКМ посприяли зі свого боку. Взяли участь в організації також представники нашого університету. Хлопці зі спортклубу “Преслав” та інші жителі міста допомогли віднести екран на площу. Комунальники дали безкоштовно фронтальний навантажувач JCB, на який і закріпили екран. Магазин “ТехноБуд” допоміг матеріалами. Словом, соціальний експеримент вдався, тому що всі потроху доклали сил. Не зважаючи на поразку України, всі вболівальники були дуже толерантними. Вболівали, підтримували, хейту не було.

Містяни зібрались повболівати за збірну України

Дітям показували мультик

Для зручності діти брали з собою ковдри

Нагадаємо, що 3 липня завершився дев’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі “Матадор” переміг “Переяслав-БРСМ”.

Оксана Симоненко

Фото та відео надав Андрій Іващенко

Нагору