ЖИТТЯ

Бабуся підпалила себе, злодій застряг на місці крадіжки: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 3 липня переяславські поліцейські мали 35 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 3 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 9:43 поліції надійшло повідомлення, що у Переяславі на вулиці Анучіна вночі невідомі особи проникли в гаражне приміщення. Викрали бензокосарку та дві бензопили.

О 13:41 надійшло повідомлення про те, що у селі Соснівка на вулиці Миру сталася ДТП. Авто ВАЗ-21099 врізалось в дерево, злетівши в кювет. У постраждалого Г.О. 1996 р.н. – закрита черепно-мозкова травма та забій шийного відділу хребта. Його госпіталізували до неврологічного відділення баришівської лікарні.

О 19:03 жінка повідомила поліції, що у Козлові Студениківської ТГ на вулиці Піщаній у 73-річної бабусі Б.Г. стався депресивний напад. Годину тому вона підпалила на собі одяг, в результаті чого отримала опіки передпліччя, рук, шиї, частково обличчя. Викликали швидку.

О 00:03 житель Гланишева Переяславської ТГ повідомив поліції, що, повернувшись додому, побачив, що у нього намагаються зламати котел. Всередину зловмисник потрапив через відчинені двері. Крадій застряг головою в помпі й ніяк не міг вибратися.

Нагадаємо, що 3 липня у Переяславі також сталася ДТП, внаслідок якої автомобіль злетів з дороги. На місце події прибули поліція, швидка, пожежники та евакуатор. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору