ЖИТТЯ

У Переяславі та Студениках можуть відключити світло: чому та коли

Світла завтра може не бути у Переяславі та одному селі колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним обслуговуванням і плановим капітальним ремонтом. 

У середу, 7 липня, електроенергію можуть відключити у Переяславі та Студениках у зв’язку із плановим технічним обслуговуванням і капітальним ремонтом. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Михайла Грушевського, Вишневій, Свободи, Сисолятіна, Інтернаціональній, Шолом-Алейхема, Котляревського, В’юнищанській, Либідській, Рокосовського, Декабристів, Учительській, Соборній, Будівельників, Айвазовського, Пєсклова та на провулку Котляреського.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Вишневій, Переяславське шосе, Мохорівка, Лісовій, Якушева, Акаційовій, Студениківській, Козелецькій та на провулках Якушева й Переяславське шосе.

Нагадуємо, що робили на Івана Купала у наших краях у минулому, розповіла наукова співробітниця НІЕЗ “Переяслав”, завідувачка музею українських обрядів Світлана Зубер. Детальніше – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору