Бутербродна намазка з кабачків – це ніжна і соковита літня закуска. Зробити таку страву дуже легко, вона виручає, коли на приготування перекусу зовсім немає часу.
Детальніше про приготування таких бутербродів розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 2 кабачки (500 г)
- 2 ст. л сметани
- 2 зубчики часнику
- 150 г бринзи
- пучок кропу
- 20 г волоських горіхів
- сіль за смаком
- грінки
Приготування:
- Кабачки ретельно промийте та наріжте маленькими кубиками.
- Ставте сковороду на плиту і налийте в неї небагато олії. Як тільки вона підігріється, висипайте кабачки та обсмажуйте їх на середньому вогні, постійно помішуючи – до повної готовності.
- Зніміть овочі з вогню, перекладіть в миску і дайте повністю охолонути.
- Вичавіть сюди ж часник, додайте невеликий пучок подрібненої зелені та сметану.
- Бринзу натріть на великій тертці і покладіть в миску до решти інгредієнтів, як і подрібнені волоські горіхи.
- Все добре перемішайте, а тоді збийте блендером.