ЖИТТЯ

Цирк, турнір з кікбоксингу та День села: куди сходити у вихідні жителям Переяслава

П’ятниця – це завжди круто, тому що для більшості – це початок вихідних. Відпочиньте в компанії близьких людей. Відвідуючи цікаві івенти, ви не тільки відволікаєтеся від роботи, але і наповнюєте себе приємними емоціями і враженнями. Тож куди сходити жителям Переяслава?

Цими вихідними в Переяславі та поблизу відбудеться кілька цікавих заходів, які наповнять вас енергією та позитивними враженнями на весь тиждень. Інформатор розповість про них детальніше.

ЦИРК ШАПІТО

Де: майданчик біля АЗС “КЛО” на вулиці Шкільній у Переяславі

Коли: з 9 до 11 липня, 19:00

Ціна: від 100 до 250 гривень

Замовити та купити квитки на цирк шапіто можна онлайн через інтернет. Оплата готівкою можлива при покупці в касі або у кур’єра (при замовленні квитків з доставкою).

Цирк

ТУРНІР З КІКБОКСИНГУ ПАМ’ЯТІ ЯРОСЛАВА ПОТАПЕНКА

Де: актова зала університету

Коли: 10 липня, 12:00

Ціна: безкоштовно

У суботу у актовій залі університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться турнір з кікбоксингу пам’яті Ярослава Потапенка. Ярослав Олександрович був не лише видатним громадським діячем, професором, а і багаторазовим чемпіоном України, майстром спорту з кікбоксингу, кандидатом у майстри спорту з боксу, призером чемпіонатів Європи і світу, тренером, який підготував багатьох талановитих спортсменів. Вхід вільний.

Турнір з кікбоксингу пам’яті Ярослава Потапенка

ДЕНЬ СЕЛА ЄРКІВЦІ

Де: село Єрківці, майдан поблизу храму

Коли: 10 липня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в Єрківцях (Дівичківська ТГ) проведуть святковий захід до Дня села. У програму свята входять концерт, безкоштовні смаколики, народні гуляння, фотозона та багато іншого.

День села Єрківці

Нагадуємо, 6 липня у Переяславі відзначили Івана Купала. Люди зібралися на березі річки Трубіж, де був святковий концерт, ярмарок, дитячі атракціони та багато іншого.

Юлія Кравченко

Нагору