ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть кабачки з помідорами

Зараз саме сезон кабачків. Вже не знаєте, куди подіти ці овочі? Під шаром розплавленого сиру вони стануть прекрасним гарніром або основною стравою.

Як смачно запекти кабачки з іншими продуктами, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 450 г кабачків
  • 400-450 г помідорів чері
  • 2 зубчики часнику
  • 1-2 ст.л. олії
  • 100 г сиру
  • сіль та чорний перець за смаком
  • кріп та/або інша зелень за смаком

Спосіб приготування:

  1. Наріжте кабачки шматочками. Помідори розріжте навпіл. Подрібніть часник.
  2. Викладіть овочі у форму для запікання. Перемішайте з маслом, сіллю та перцем. Посипте тертим сиром.
  3. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 35 хвилин. При подачі посипте нашинкованою зеленню.

Нагору