ЖИТТЯ

Як не змарнувати літо: кілька корисних порад

Влітку зазвичай хочеться більше відпочивати та лежати на дивані. Але не забувайте – спогади ми робимо самі. 

Детальніше про те, як класно провести літо, розповість Інформатор.

Плануйте. Складіть план занять, які б ви хотіли зробити, та місць, куди хочете з’їздити. Поставте собі цілі і постарайтесь втілити їх.

Позитивні люди навколо. Літо – це радісні емоції. Оточіть себе приємними людьми, які роблять вас щасливим і мотивують до нових звершень. Друг постійно ниє і нарікає на життя без причини? Скажи йому, що досить тонути в океані негативу.

Зазирніть в Instagram. Якщо бракує ідей, погортай стрічку в Instagram. Можливо, сторіз і пости друзів підкинуть вам ідеї для роздумів. Хтось із них може записатися на курси, про які ви давно думаєте, поїхати на стажування чи навчання за обміном, почати волонтерити й подорожувати автостопом наймальовничішими куточками світу.

Скажіть “ні” деградації. Літо – не привід увесь час лежати на диванчику. Використовуйте час із користю.  Прочитайте книги, які довго відкладали. Не витрачайте даремно жодної секунди. Неповторні хвилини вашого життя не можуть бути змарновані на перегляд безглуздих серіалів чи безкінечне гортання стрічки Instagram.

Зустрічайтесь із друзями. Чому б не розпалити вогнище і не поспівати пісень із тими, хто зазвичай зайнятий Зберіть своїх друзів, з якими давно не бачились, та сходіть на природу.

Літо – час експериментів. Ви давно хотіли татуювання? Підберіть найцікавіші екскізи для тату. Не обов’язково наколювати собі щось на все життя. Намалюйте тимчасове – хною чи спеціальними маркерами. Або просто ручкою.

Оксана Симоненко

Нагору