ЖИТТЯ

Смерть на робочому місці та домашнє насильство: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 9 липня переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 9 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 17:20 надійшло повідомлення, що у Студениках Студениківської ТГ на підприємстві ТОВПЕЛСКОМ” на робочому місці помер чоловік 1979 р.н. Йому стало зле. Смерть не була наслідком професійної діяльності.

О 20:12 поліції повідомили про те, що у селі Єрківці Дівичківської ТГ на вулиці Ферапонтова дружина сокирою побила чоловіка. Заявник повідомив, що чоловік був весь у крові, однак при свідомості. Постраждалий написав заяву-пояснення до поліції, швидку не викликали.

О 20:51 до старости Великої Каратулі Переяславської ТГ зателефонувала сусідка і розповіла, що її мати К.Т. говорить, що її інша донька мертва, мовляв, її вбили. Подія не підтвердилась. К.Т. має хворобу Паркінсона. Коли з нею телефоном спілкувалися поліцейські, відповідала мляво, плуталася в показах.

Нагадаємо, що 8 липня у Переяславі загорілася господарча будівля. Вогонь знищив її покрівлю та побутові речі. Детальніше – тут. 

Оксана Симоненко

Нагору