ЖИТТЯ

Фото в купальниках, у віночках та в музеї просто неба: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Літо у розпалі! Хтось їде на море, хтось – на озера, а хтось – залишається в Переяславі. А чому б і ні? Вдома також можна непогано відпочити. Як розважаються місцеві, добре видно з їхнього Instagram.

Що саме публікували в Instagram жителі Переяслава, знає Інформатор. Ми покажемо це вам. Хтозна, можливо, тут ви знайдете своє фото.

Почнемо одразу з найгарячішого – купальники. Сподіваємося, що всі вже відкрили купальний сезон. Якщо ви ще не купалися, є ймовірність, що ці фотографії наших земляків надихнуть вас нарешті зануритися в прохолодну водичку.

@_hatanay_

@ksyusha.vishnyuk

@innakoval_

@vikatuniu

@_annastezhko_

Музей просто неба – гордість нашого міста. Багато людей з усіх куточків країни (та що там – світу!) з’їжджаються в це місце, щоб побачити, який вигляд мали українські землі в давнину. Тут дуже багато локацій для естетичних фотографій, які так люблять користувачі Instagram.

@top.devochkaaa

@janet_belle_

Цього тижня, 6 липня, ми відзначили обрядове свято Івана Купала. У Переяславі на березі Трубежа влаштували з нагоди цього гуляння. Людей зібралося чимало – кілька сотень. Звісно, після такого масштабного заходу Instagram переяславців без фотографій не лишився.

@valentinagrinets

@vasiukhnodaiana

@artem_tenetko

Нагадуємо, на базарі у Переяславі збільшується вибір ягід та фруктів, а в м’ясному павільйоні побільшало покупців. Репортаж з недільного базару – за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору