ЖИТТЯ

Чоловік помер на лавці, крадіжка за дві години: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 14 липня переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 14 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:46 поліції повідомили про крадіжку в селі Семенівка (Студениківська ТГ) на вулиці Центральній. Заявниця розповіла, що її не було вдома протягом двох годин, а повернувшись, побачила вибиті металеву решітку та пластикове вікно. Всередині був справжній безлад, викрали гроші та золоті прикраси. На подвір’ї заявниці є система камер спостереження, завдяки якій вдалося дізнатися, що грабіжників було двоє. Зараз проводяться слідчі дії щодо встановлення осіб, які вчинили це кримінальне правопорушення.

Про цю крадіжку заявниця поширила інформацію й у Facebook. Читайте за посиланням.

О 20:36 поліції розповіли, що в Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького на задньому дворі на лавці лежить мертвий чоловік. Слідів насильницької смерті не виявлено, окрім забою на одному з ліктів, який на вигляд був отриманий вже давно. Повідомляється, що вдень цього чоловіка ще бачили живим. Виявилося, що це громадянин К.А. 1984 р.н., він був наркозалежним, зловживав спритними напоями та вів аморальний спосіб життя. Тіло відправили на судово-медичну експертизу, причина смерті встановлюється.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Хоцьки (Циблівська ТГ), Леляки (Студениківська ТГ), Виповзки (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, у Переяславі є три найпопулярніші покинуті будівлі. Вони доволі масштабні й, певно, із них планували зробити щось грандіозне. Детальніше про такі будівлі ви дізнаєтеся тут.

Юлія Кравченко

Нагору