ЖИТТЯ

Погода на 23 липня: у Переяславі температура буде 24 градуси тепла

У Переяславі завтра вранці буде сонячно. А у другій половині дня на небі з’являться хмари.

У п’ятницю, 23 липня, у Переяславі вранці буде сонячно. А у другій половині дня на небі з’являться хмари. Вночі можна буде побачити зірки. Найхолодніше буде вранці – 14 градусів тепла. Тепліше стане вдень та ввечері – 24 градуси із позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру буде всього 4-8 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 41 та 83 відсотками протягом доби. Тривалість дня 23 липня – 15 годин 38 хвилин. Завтра день стане коротшим на три хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:11, а захід – о 20:49.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2001-му – 34,8 градуса тепла, а найнижчу в 1904-му – 5,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

23 липня відзначають день преподобного Антонія Печерського. У минулі часи помітили: якщо в цей день буде глухий грім – до тихого дощу, а якщо грім гучний – можна чекати на зливу. З давніх часів до нас дійшло цінне зауваження для рибалок: якщо грім у пісний день (середа і п’ятниця) – у рибалок буде хороший улов риби.

Оксана Симоненко

Нагору