ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах може не бути світла: коли та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та трьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією і технічним обслуговуванням.

У п’ятницю, 23 липня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Стовп’ягах, Пристромах і Переяславському в зв’язку з плановою реконструкцією і технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Кузнєцова, Кравченка, Губаря, Новоселицькій, Низинній, Героїв Дніпра, Яблуневій, Богуна, Правика, Каранській, Дібровній, Степовій, Літописній, Музейній, Космонавтів, Каштанній, Дружби, Алєксєєва, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, Комунарській, Осінній, Богдана Хмельницького, Літній, Зимовій, Пшеничній, Святковій, Привітній, Об’їзній, Борисівське поле, Оболонній, Героїв Крут, Лозовій, Михайла Литвиненка, Миру, Дніпровській та на провулках Тараса Федоровича, 2-му Можайському та Дніпровському.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Польовій, Комунарській, Садовій, Вишневій, Незалежності, Низинній та Історичній.

З 8 до 20 години:

  • у Пристромах (Студениківська ТГ) – на вулицях 30 років Перемоги, Польовій, Ватутіна, Покровській, Козацькій, Сонячній, Бобровників, Першотравневій, Набережній, Гордіївській, Черняховського, Свободи, Незалежності, Молодіжній, Діброва, Броварській, Миколаївській та Шевченка.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулиці Горького.

Нагадуємо, одна із найнебезпечніших, але таких необхідних професій – рятувальник. Ці люди ризикують своїм життям заради того, щоб врятувати інших. Інформатор дізнався у провідного інспектора РС ГУ ДСНС у Київській області Дениса Порохні, як це – бути рятувальником.

Нагору