Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Повернення через п’ять років: Борис Аврамич із Переяслава відшукав свого собаку Роя

Вчора лабрадора Роя забрали додому із Києва, зараз він проходить курс реабілітації. Домашнього улюбленця відшукали в Борисполі у незнайомої жінки. 

21 липня переяславець Борис Аврамич поділився у Facebook радісною звісткою – після тривалої розлуки він відшукав свого собаку Роя. Домашній улюбленець дивним чином опинився в Борисполі в неблагополучної хазяйки. Інформатор дізнався у Бориса Аврамича, як йому вдалось знову зустрітись з Роєм та які емоції переживав при зустрічі.

— У 2010 році я купив цуценя лабрадора. Він жив у моїй сім’ї близько шести років. Назвали його Роєм, він став душею компанії, любив гратись з дітьми, купатись. Але одного розу він зник, не прийшовши додому. Небайдужі люди розповіли, що бачили, як його посадили в чорну машину. Після цього Роя більше ніхто не бачив. Були організовані активні пошуки, я отримував декілька повідомлень, що собака знайшовся, але, коли приїжджали на місце, то виявлялось, що це не наш Рой. Визначали це за клеймом (номером), яке розташоване на череві собаки і відповідає номеру його паспорту.

Вчора, 21 липня, мені зателефонувала заводчиця лабрадорів Анна і повідомила, що у неї начебто наш Рой. Спочатку я в це не міг повірити, тому що минуло вже близько п’яти років з того часу, як він зник. Я назвав три цифри клейма, які пам’ятав і вона прислала мені увесь цифровий код. У мене документи Роя збереглись, звірив з тими цифрами. Виявилось, що вони повністю ідентичні.

Ми відразу виїхали в Київ до Анни, в якої якраз колись і придбали Роя. Коли ми з ним зустрілись, в нашої сім’ї були дуже приємні емоції, аж до сліз. Як виявилось, останнім часом Рой жив у Борисполі. До заводчиці зателефонувала стороння людина і розповіла, що собаку бачили в неблагополучної хазяйки. Тварину забрали, провели огляд і за номером клейма вийшли на заводчицю, а згодом і на мене. Зараз Рой проходить курс реабілітації, ми його возили у ветеринарну клініку “Мухтар”, здали відповідні аналізи для того, щоб відновити фізичний стан.

Нагадаємо, що якщо у вас ще немає домашнього улюбленця, то є можливість його відшукати. У мікрорайоні Левада в будиночку для котів є багато маленьких кошенят, які потребують люблячої родини.

Оксана Симоненко

Фото з Facebook

Нагору