ЖИТТЯ

Кошеня знайшли у вуличному туалеті: яка ситуація з безпритульними пухнастиками в Переяславі

За декілька останніх днів на вулицях Переяслава стало досить багато безпритульних котиків. Будиночок на Спаській леваді вже заповнений, але пару котиків забрали в люблячі сім’ї. 

Зараз ситуація з безпритульними котиками в Переяславі загострюється. Нещодавно тваринок підкинули до дитсадка “Золотий ключик” та в мікрорайон Спаська левада. Також в будиночку для котиків, який встановили біля сьомої школи, значно додалось кошенят. Їх майже ніхто не забирає, а тільки приносять. Про це Інформатор дізнався з Facebook.

Наприклад, 6 липня сталася неприємна ситуація з котиком, який дивним чином опинився у вуличному туалеті на території сьомої школи. Як би склалась доля цієї тваринки невідомо, якщо б на допомогу не прийшли небайдужі люди. Рафаель Шматько дістав котика разом з місцевими хлопцями, які тримали ліхтарик над туалетом.

Котика знайшли в туалеті біля сьомої школи

Але історія на цьому не закінчується – представники ГО “Кіт у чоботях” Ірина Пюра та Сергій Юхимчук забрали котика додому і викупали. Потім повернули до будиночка на Леваді.

Ось у такому вигляді дістали котика

До котиків на Леваду приходять діти та граються з ними. Дві Альони, Настя, Даринка підгодовують малечу. Дівчата взяли ковдру для зручності і залюбки піклуються про кошенят.

Третього липня Ірина Рудневич принесла безпритульним котикам мішок корму. Завдяки їй тепер котики будуть нагодовані і не вибігатимуть далеко від будиночка.

Третього липня маленька кішечка з цього ж будиночка знайшла родину – поїхала в село Гайшин. Її нова господарка Катерина також передала гостинці для кошеняток, що залишилися. Котячий будиночок біля 7-ої школи – місце, де ви можете знайти собі маленького друга та подарувати йому домашній затишок.

Тепер котик живе в Гайшині

Ще одне кошенятко поїхало в родину. Інна та її донька Діана забрали котика до села Гостролуччя на Баришівщині. Дівчинка дуже тішилась і раділа появі нового друга.

Тепер котик в селі Гостролуччя

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що у переяславському собачому притулку зараз 58 тварин на перетримці. Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця, то можете вибрати його тут. 

Оксана Симоненко

Фото із Facebook

Нагору