ЖИТТЯ

Чоловік кинувся на дитину та ДТП з велосипедистом: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 7 липня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 7 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 19:20 надійшло повідомлення, що у Переяславі на вулиці Героїв Дніпра сталася ДТП. Зіткнулись авто Chery та “Жигулі”. “Жигулі” поїхали з місця ДТП у бік вокзалу. Поліція встановила учасників, складено схему ДТП і відібрано пояснення.

О 20:24 поліції повідомили, що у Єрківцях Дівичківської ТГ чоловік у стані алкогольного сп’яніння посеред села біля кафе “Мрія” кинувся на 11-річну дитину та погрожував. Під час розмови було чути, що хтось вдарив заявницю, зв’язок обірвався. Прибувши на місце, поліція склала на громадянина Ш.С. адміністративний протокол за статтею 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця). Ніхто серйозно не постраждав.

О 0:13 поліції повідомили, що у селі Дем’янці Переяславської ТГ на вулиці Центральній на дорозі лежить чоловік близько 30 років, за словами перехожого, його, можливо, збила машина. Поліцією встановила, що громадянин С.Г. 1990 р.н., керуючи автомобілем Volkswagen допустив зіткнення з велосипедистом Б.Р. 1974 р.н., який виїхав на зустрічну смугу руху. Внаслідок ДТП Б.Р. отримав забійні рани лівого передпліччя, рвані рани стегна, забій лівої повіки. Доставлений до бориспільської лікарні.

О 2:48 поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Вовчків Переяславської ТГ на вулиці Космонавтів заявницю побив брат у стані алкогольного сп’яніння. Зрештою адміністративний протокол склали саме на неї – за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб), передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що 6 липня сталися крадіжка на мотофестивалі та ДТП з пішоходкою. Детальніше про це читайте тут. 

Оксана Симоненко

Нагору