ЖИТТЯ

Крадіжка на мотофестивалі та ДТП з пішоходкою: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 6 липня переяславські поліцейські мали 36 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 6 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 8:36 до поліції надійшло повідомлення, що у Переяславі на вулиці Героїв Дніпра (спортбаза “Переяславль”, де був з’їзд байкерів) протягом ночі викрали мотоцикл Viper harley, в баку було три літри палива. Також викрали жіночу косметичку, яка була в багажнику мотоцикла, витягнули з кишені штанів 140 гривень, мобільний телефон Redmi Note 8T. Заявник підозрював підлітків, які постійно гуляли поруч. Мотоцикл та інші речі знайшли та повернули власникові. Відносно цією справи поліція проводить слідчі дії.

О 23:21 у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького біля пожежної частини авто Daewoo Sens, за кермом якого був громадянин Л.Ю. 1991 р.н., збило громадянку Є.А. 1979 р.н. У неї – перелом лівої плечової кістки. На водія відкрито кримінальне провадження за статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що 20 червня в Переяславі палав житловий будинок. Зараз господарі приводять все до ладу. Дізнатись більше та допомогти родині ви можете за посиланням.

Оксана Симоненко

Нагору