Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Чи програє “Дніпро” четвертий матч поспіль: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

“Дніпро” вже три матчі не може перемогти, а в суботу – знову сильний суперник. Анонсуємо черговий тур чемпіонату з футболу.

Завтра, 24 липня, відбудеться одинадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі о 17:00 Семенівка (Студениківська ТГ) прийме дівичківський “Дніпро”. Команди розділяє між собою аж десять очок: у господарів їх 23, а в гостей 13. У першому колі семенівці розгромили суперників 5:1. Тож все свідчить про можливу їхню чергову перемогу. Але не варто забувати, що “Дніпро” цього року вже очолював турнірну таблицю, і лише жахлива серія з трьох поразок поспіль опустила команду аж на шосте місце. Ще один програш – і шанси на медалі можуть почати танути. Інформатор анонсує черговий тур чемпіонату з футболу.

Переяславський “Матадор” та Вовчків (Переяславська ТГ) через негоду не змогли дограти свій матч першого кола. Його зупинили за пів тайму до фінального свистка за рахунку 2:1 на користь “Матадора”. Дограти у Вовчкові мають до останнього туру. А от на університетському стадіоні, сподіваємося, ніщо не завадить визначити переможця. Фаворита виявити не так і просто: в “Матадора” наразі 16 очок (четверте місце), а у Вовчкова – 15 (п’яте). Матч розпочнеться о 17:00.

У інших двох матчах грають два головні аутсайдери, тому вони традиційно стають прохідними. “Переяслав-БРСМ” на виїзді має перемагати Циблі (Циблівська ТГ), щоб продовжити свою боротьбу принаймні за якісь медалі. А переяславським “Солонцям” саме час вибиратися з підвалу турнірної таблиці. Матч із Лецьками (Циблівська ТГ), у яких ще немає очок, має посприяти цьому.

Нагадаємо, що з 23 липня по 8 серпня в Токіо відбудуться Олімпійські ігри. Студенти та випускники переяславського університету також візьмуть участь.

Віталій Усик

Нагору