ЖИТТЯ

У Переяславі та Дем’янцях можуть відключити світло: де та коли

Світла завтра може не бути в Переяславі та одному селі колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією.

У суботу, 24 липня, електроенергію можуть відключити в Переяславі та Дем’янцях у зв’язку з плановою реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Шкільній, Івана Мазепи, Покровській, Богдана Хмельницького, Шевченка, Малій Підвальній, Валовому Перекаті, Сковороди, Поліській, Делегацькій, Гостинній, Віктора Авраменка, Зустрічній, Краєвидній, Можайській, Металургів, Заповітній, Соборній, Наливайка, Тітовського, Привітній, Ранковій, Миколи Костомарова, Борисоглібській, Святилівській, Остапа Вишні, Свободи, Героїв Дніпра, Волошковій, Космонавтів, Каштанній, Дружби, Алєксєєва, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, провулку Тараса Федоровича.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулиці Центральній.

Нагадаємо, що 15 липня на Переяславщині повісився чоловік, якого звинувачували в крадіжці. Детальніше про це ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору