М’ясо в цій страві відмінно поєднується з овочами. А додавання кисломолочного й твердого сиру і молочно-яєчної заливки робить його приголомшливо смачним.
Як приготувати запіканку з кабачків, розповість Інформатор.
Продукти:
- 150 г м’ясного фаршу
- 1 кабачок
- 2-3 зубчики часнику
- 2 курячі яйця
- 400 мл молока
- 1 ст. л рослинної олії
- 80 г кисломолочного сиру
- 100 г твердого сиру
- сіль та перець за смаком
Спосіб приготування:
- Фарш обсмажуйте 10-15 хвилин. Посоліть, поперчіть і остудіть.
- Кабачок наріжте тонкими круглими скибочками. Часник подрібніть. Яйця збийте з молоком і сіллю.
- Форму для запікання змастіть маслом і вилийте в неї третину яєчно-молочної суміші. Поверх викладіть половину кабачків.
- На кабачки викладіть фарш, подрібнений часник і кисломолочний сир, а поверх них – ще один шар кабачків.
- Додайте заливку, яка залишилася, й посипте натертим твердим сиром.
- Запікайте 30 хвилин при температурі 180 градусів.