Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі на недільному базарі продавали кавуни та дині: які ціни

На недільному базарі молочні продукти розкуповують із самого ранку. Черешні подорожчали, а лохина впала в ціні. 

Сьогодні, 25 липня, у Переяславі людей на базарі зібралось багато. Зранку було вже спекотно – близько 8:00 22 градуси тепла. Багато продавців стояли під парасольками, щоб захиститись від сонячного проміння. Інформатор традційно дослідив ціни.

У м’ясному павільйоні сьогодні було багато людей. А от ціни загалом там не змінилися:

Сезон фруктів у розпалі. На “Даринку” сьогодні з’явились кавуни, які привезли із Херсона. Їх можна було купити за 15 грн/кг. Черешні подорожчали до 90 гривень за 1 кг (тиждень тому було 50-65). Ціна на лохину знижується, сьогодні її продавали по 160 гривень за 1 кг (тиждень тому було 200). Продавець Алік торгував динями за 35 гривень/1 кг: це дорожче, ніж у інших, але при цьому логічно, адже вони привезені аж із Узбекистану. Ціни на інші ягоди та фрукти такі:

Риби сьогодні на базарі було не дуже багато, її охолоджують льодом. Ціни були такими:

Продавчиня молочних продуктів розповіла, що взяла з собою на продаж близько 8 кг домашнього сиру, а вже через годину залишилось 1,5 кг. “Молочку”, як завжди, розбирають швидко. Ціни на неї та інші продукти сьогодні такі:

Тут, напевно, дешевше

Сир на базарі розкуповують швидко

А це величезний сом

На “Даринку” є що вибрати

Ягоди особливо популярні зараз

Малину продавали за 85 гривень

Черешні коштували 90 гривень

Лохину можна було купити за 160 гривень/1 кг

Дині привезли із Херсонської області

Кавуни вже стиглі та апетитні

Продавці молочної продукції приходять на базар раненько

Кукурудза була сьогодні по 15 гривень за качан

“Даринок” зачаровує різноманітністю кольорів

На “Даринку” є і живі квіти

На м’ясо ціна загалом не змінюється

Вибір м’яса величезний

На Шкільній, як і зазвичай, повно одягу

Персики та лимони в одну ціну

Люди поспішають на базар

Вибрати буває не легко

Нагадаємо, що купивши деякі інгредієнти на базарі ви можете приготувати запіканку з кабачків, фаршу й сиру. Рецепт цієї апетитної страви читайте тут. 

Оксана Симоненко